Βίντεο Προσομοίωσης

Δείτε Περισσότερες

 
 

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δρουν τα συγκεκριμένα laser;

Το VP 540 laser, εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση επιφανειακών ερυθρών αγγείων, καθώς η απορρόφηση της ενέργειας από την αιμοσφαιρίνη του αίματος που βρίσκεται μέσα στα αγγεία προκαλεί θρόμβωση στο αίμα και εμπεριέχουν τα τριχοειδή αυτά αγγεία και σύγκλιση αυτών. Η εφαρμογή του Nd: YAG 1064 laser προκαλεί τη θρόμβωση του αίματος που εμπεριέχεται σε αρτηρίες και φλέβες σε βαθύτερα στρώματα κάτω από το δέρμα και διαμέτρου μέχρι 3-3,5 χιλιοστά, προκαλώντας τη μόνιμη σύγκλιση των συγκεκριμένων αγγείων, εφόσον δεν υφίσταται υποκείμενη σοβαρότερη αγγειακή βλάβη.

Πόσο επώδυνη είναι η θεραπεία και πόσες φορές χρειάζεται να γίνει;

Οι ασθενείς που υποβάλλονται στα συγκεκριμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα περιγράφουν τη θεραπεία ως ανώδυνη (αίσθηση μι- κρού τσιμπήματος), καθώς η εφαρμογή των συγκεκριμένων laser γίνεται με ταυτόχρονη εξωτερική ψύξη του δέρματος με χρήση ψυχρού αέρα, σε συνδυασμό με ψύξη του δέρματος από την κεφαλή του Laser που εμπεριέχει ψυκτικό σύστημα από ζαφύρι. Οι θεραπείες γίνονται σταδιακά, ανά ένα μήνα, αυξάνοντας σταδιακά την ισχύ του Laser, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αισθη- τικό αποτέλεσμα, χωρίς την πρόκληση επιφανειακών βλαβών στο δέρμα (εγκαύματος).

Πόσες φορές θα χρειαστούν;

Πολλές φορές, μια συνεδρία είναι αρκετή. Άλλες φορές χρειάζονται 2-3 θεραπευτικές συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα του ενός μήνα για να πετύχουμε τον επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή