Βίντεο Διαφήμισης

Δείτε Περισσότερες

Βίντεο Διαφήμισης

 
Γιατί να επιλέξω INFINI RF: Σε τι διαφέρει από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων παλαιότερης τεχνολογίας

Η τεχνολογία INFINI RF, αποτελεί εξέλιξη των συμβατικών μηχανημάτων ραδιοσυχνοτήτων καθώς δίδει τη δυνατότητα στον ιατρό που το χειρίζεται, της πλήρους παραμετροποίησης του βάθους εκπομπής ενέργειας μέσα στο δέρμα, καθώς και της ενεργειακής ισχύος που επιθυμεί. Αυτό είναι σημαντικό, διότι παλαιότερης τεχνολογίας ή άλλου τύπου συσκευές, δρουν πολύ επιφανειακά και δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου του δέρματος, έχοντας ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα ανά συνεδρία.

Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα

  • Ανάπλαση δέρματος
  • Φωτογήρανση δέρματος
  • Μη χειρουργικό lifting προσώπου
  • Μη χειρουργικό lifting λαιμού
  • Ενεργός ακμή
  • Βαθειές ουλές κυστικής ακμής
  • Ραγάδες δέρματος
  • Σύσφιξη χαλαρού δέρματος μπράτσων
  • Σύσφιξη χαλαρού δέρματος κοιλιάς
  • και πολλές ακόμα ενδείξεις

Δύο επιλογές θεραπείας

Δύο διαφορετικές κεφαλές παρέχουν δύο επίπεδα θεραπειών:

High Intensity Focused RF (MFR)

 

Στοχευμένη 3D θεραπεία που παρέχει μείωση του βάθους των ρυτίδων και των ουλών, καθώς και σύσφιξη του δέρματος. Αποτελέσματα άμεσα ορατά εντός λίγων ημερών που διαρκούν πολλά χρόνια.

Superficial Fractional RF (SFR)

 

Αναπλάθει το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, για φρέσκια, νεανική επιδερμίδα και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Αντιμετωπίζει τις επιφανειακές ουλές κάθε τύπου.

 

Με τη χρήση των τριών κεφαλών του ACCENT ELITE PRO μπορούμε να πετύχουμε σημαντική βελτίωση στη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, μεγάλη βελτίωση στη χαλάρωση του δέρματος των χεριών (μπράτσα), στο χαλαρό δέρμα της κοιλιάς, των μηρών και του γόνατος.

Χωρίς πόνο και χωρίς χειρουργεία! Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι πλέον εφικτή, ιδιαίτερα όταν το ACCENT ELITE PRO συνδυαστεί με την πλατφόρμα Μ6 IΝΤΕRGRAL της LPG.

 

Με το νέο CELLU M6 INTERGRAL / CELLU M6 ΕNDERMOLIFT, επανεκπαιδεύουμε τα κύτταρά σας, στο να παράγουν από μόνα τους μεγαλύτερο ποσοστό κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως (σύσφιξη δέρματος), προκαλούμε τα λιποκύτταρα να υποβληθούν σε απόπτωση λόγω του μηχανικού τραυματισμού στον οποίο τα υποβάλλουμε, ενισχύουμε την ελαστικότητα του υποδόριου ιστού που έχει υποστεί χαλάρωση, αυξάνοντας τον τόνο και τη σπαργή του δέρματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό, τη βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος και των υποκείμενων ιστών, στο δε σώμα και στα χέρια, τη δραματική βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους, με συνολική βελτίωση του σχήματος του σώματος.

Στο πρόσωπο απαιτούνται τουλάχιστον 8 θεραπείες, ενώ στο σώμα απαιτούνται τουλάχιστον 6 θεραπείες για να δείτε εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός του CELLU M6 INTERGRAL με το ACCENT ELITE PRO αποτελεί μία από τις ισχυρότερες συνδυαστικές, μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης που μπορείτε να βρείτε παγκοσμίως και είναι πλέον διαθέσιμες στο ιατρείο μας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν!

Το CELLU M6 INTERGRAL, έχει ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση μετατραυματικών οιδημάτων, αθλητικών κακώσεων και αποσυμφόρηση οιδημάτων που οφείλονται σε φλεβική στάση (φλεβίτιδα).

 

Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποια ανατομικά σημεία του σώματος και του προσώπου, το INFINI RF υπερτερεί έναντι οποιασδήποτε άλλης μη επεμβατικής μεθόδου ή μηχανήματος;

Η θεραπεία με ΙΝFINI RF, έχει θεαματικά αποτελέσματα στις σακούλες των άνω και κάτω βλεφάρων, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες στα χείλη και θεαματικά αποτελέσματα συνολικά στο οβάλ του προσώπου και στη σύσφιξη στο λαιμό. Επίσης, ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουμε στη χαλάρωση του δέρματος των μπράτσων, στην χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς, των γλουτών καθώς και στο δέρμα του γόνατος. Tο ΙΝFINI RF, έχει επίσης ένδειξη στις περιπτώσεις ενεργού ακμής, όπου προκαλεί σημαντική ύφεση της ερυθρότητας, καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής κυστικής ακμής, καθώς έχει τη δυνατότητα να αποκαθιστά τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί καθίζηση και να επαναφέρει τη λεία όψη της επιδερμίδας.

Πόσο άνετη είναι η θεραπεία;

Εξαρτάται από τον τύπο της θεραπείας και την ανεκτικότητα του ασθενή στον πόνο. Το ΙΝFINI RF όμως, με την πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort Flow, σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιεί την άνεση του ασθενή.

Ποιος είναι ο χρόνος αποκατάστασης μετά την θεραπεία;

Η στοχευμένη ενδοδερμική διανομή της ενέργειας RF, ελαχιστοποιεί την θερμική βλάβη της επιφάνειας του δέρματος, πετυχαίνοντας έτσι γρήγορη επούλωση και ανάρρωση, που δεν υπερβαίνει τις λίγες μόνο ώρες (MRFtreatment / σύσφιξη) ή τις μία με δύο ημέρες (SFRtreatment / ουλές ακμής).

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Πολλές φορές, ιδιαιτέρως ικανοποιητικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Συνήθως απαιτούνται δύο έως τέσσερις συνεδρίες, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Πότε βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα και πότε το τελικό αποτέλεσμα;

Αποτελέσματα βλέπετε ήδη από τις πρώτες δέκα ημέρες μετά τη θεραπεία. Στον ένα μήνα, το αποτέλεσμα είναι ήδη πολύ εμφανές και συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και τρεις μήνες μετά τη θεραπεία! Η φωτογραφική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων πριν-μετά, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας χωρίς αμφισβήτηση…

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η εμπειρία στη συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει από τα τέλη του 2013. Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί υποτροπή του αισθητικού προβλήματος σε κάποιον από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπευτικό πρωτόκολλο με INFINI RF.

Υπάρχει πιθανότητα επιπλοκών μετά από θεραπεία με INFINI RF;

Η μέχρι τώρα παγκόσμια εμπειρία, δεν έχει αναδείξει επιπλοκές, εφόσον ο χειριστής ιατρός είναι εξοικειωμένος με το πρωτόκολλο θεραπειών που εξατομικεύονται ανά ασθενή. Αποτελεί συνεπώς μια σίγουρη και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης.

Μπορεί το INFINI RF να υποκαταστήσει την χειρουργική παρέμβαση;

Σε μικρής βαρύτητας αισθητικά προβλήματα, το INFINI RF είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Σε πιο σοβαρά προβλήματα, μπορεί να δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε άτομα που θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση. Θεωρείται το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα σύσφιξης παγκοσμίως.

Υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο δέρματος ή στην περίοδο του χρόνου που μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Αντίθετα με τις θεραπείες laser, το INFINI RF είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος και η θεραπεία μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου. Λειτουργεί αποτελεσματικά και σε μαυρισμένο δέρμα.

To INFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως BOTOX ή υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία κλπ;

Το INFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε από τις παραπάνω αισθητικές παρεμβάσεις για την επίτευξη, εξατομικευμένα, του καλύτερου δυνατού αισθητικού αποτελέσματος ανά ασθενή. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και πότε.

Πότε χρησιμοποιούμε Laser και πότε INFINI RF; Μπορούν να συνδυαστούν οι δύο θεραπείες;

Το INFINI RF, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση μελαχρώσεων (πανάδων). Αντίθετα ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο διαθέτει Laser αντιμετώπισης μελαχρώσεων. Από την άλλη πλευρά, τα διάφορα Laser απολέπισης του δέρματος όπως το ErbiumFractionalLaser, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιφανειακές αλλοιώσεις του δέρματος και να προκαλέσουν αναγέννηση του κολλαγόνου, όχι όμως στο βάθος της επιδερμίδας όπως το INFINI RF. Συνήθως ο συνδυασμός των δύο τεχνικών προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εφόσον συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και ο χειρισμός τους γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Ποιο είναι το κόστος των θεραπειών με INFINI RF;

Το κόστος των θεραπειών δεν είναι απαγορευτικό, καθώς κοστίζει περίπου όσο μία πλήρης θεραπεία Botoxή 1-2 φιαλίδια καλού υαλουρονικού. Στην Ελλάδα το κόστος είναι περίπου το μισό ή και λιγότερο σε σχέση με τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία κλπ. εναρμονιζόμενο στην υπάρχουσα κρίση.

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή