Βίντεο Διαφήμισης

 
Πώς δουλεύει το Laser;

Η ενέργεια του Παλμικού Φωτός μήκους κύματος 540 nm και της τεχνολογίας AFT™ απορροφάται επιλεκτικά από το στόχο της θεραπείας χωρίς να επηρεάζεται ο παρακείμενος υγιής ιστός. Θερμαίνοντας επιλεκτικά επιτυγχάνεται η συρρίκνωση των αγγείων με αποτέλεσμα τη μείωση των αγγειακών βλαβών- ενώ στην περίπτωση των καφέ στιγμάτων, η ενέργεια απορροφάται από το στόχο της χρωστικής της μελανίνης. Με την καταστροφή των παραπάνω στόχων, ο οργανισμός διεγείρει τη διαδικασία επούλωσης και απορρόφησης των κατεστραμμένων στοιχείων.

Το laser αυτό χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, στα σημεία δηλαδή που κάνουν την εμφάνισή τους οι δυσχρωμίες του δέρματος, είτε στα πόδια για την αντιμετώπιση των διάχυτων ευρυαγγειών.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

Η φωτοανάπλαση μέσω της AFT™ διαρκεί από 15 εώς 30 λεπτά. Η θεραπεία αποτελείται συνήθως από 5 συνεδρίες. Μερικοί μπορούν να παρατηρήσουν δραστική διαφορά σε μόλις 2 ή 3 συνεδρίες, ενώ άλλοι ίσως να χρειαστούν παραπάνω. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος πιθανόν να χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες με συχνότητα την οποία θα κρίνει ο πλαστικός χειρουργός σας.

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή