Βίντεο Διαφήμισης

Δείτε Περισσότερες

Βίντεο Διαφήμισης

 

Με τη χρήση των τριών κεφαλών του ACCENT ELITE PRO μπορούμε να πετύχουμε σημαντική βελτίωση στη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, μεγάλη βελτίωση στη χαλάρωση του δέρματος των χεριών (μπράτσα), στο χαλαρό δέρμα της κοιλιάς, των μηρών και του γόνατος.

Χωρίς πόνο και χωρίς χειρουργεία! Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι πλέον εφικτή, ιδιαίτερα όταν το ACCENT ELITE PRO συνδυαστεί με την πλατφόρμα Μ6 IΝΤΕRGRAL της LPG.

 

Με το νέο CELLU M6 INTERGRAL / CELLU M6 ΕNDERMOLIFT, επανεκπαιδεύουμε τα κύτταρά σας, στο να παράγουν από μόνα τους μεγαλύτερο ποσοστό κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως (σύσφιξη δέρματος), προκαλούμε τα λιποκύτταρα να υποβληθούν σε απόπτωση λόγω του μηχανικού τραυματισμού στον οποίο τα υποβάλλουμε, ενισχύουμε την ελαστικότητα του υποδόριου ιστού που έχει υποστεί χαλάρωση, αυξάνοντας τον τόνο και τη σπαργή του δέρματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό, τη βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος και των υποκείμενων ιστών, στο δε σώμα και στα χέρια, τη δραματική βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους, με συνολική βελτίωση του σχήματος του σώματος.

Στο πρόσωπο απαιτούνται τουλάχιστον 8 θεραπείες, ενώ στο σώμα απαιτούνται τουλάχιστον 6 θεραπείες για να δείτε εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός του CELLU M6 INTERGRAL με το ACCENT ELITE PRO αποτελεί μία από τις ισχυρότερες συνδυαστικές, μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης που μπορείτε να βρείτε παγκοσμίως και είναι πλέον διαθέσιμες στο ιατρείο μας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν!

Το CELLU M6 INTERGRAL, έχει ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση μετατραυματικών οιδημάτων, αθλητικών κακώσεων και αποσυμφόρηση οιδημάτων που οφείλονται σε φλεβική στάση (φλεβίτιδα).

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή