Βίντεο Προσομοίωσης

Βίντεο Διαφήμισης

 
Γιατί να το επιλέξετε;

Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε ΟΛΟΥΣ τους τύπους δέρματος (ακόμα και για ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ δέρματα).

Μόνιμη ριζική αποτρίχωση, ακόμα και σε τύπους τρίχας που άλλες τεχνολογίες Laser ΔΕΝ μπορούν να αντιμετωπίσουν (χνούδι, ξανθές τρίχες).

Σχεδόν ΑΝΩΔΥΝΟ! Ελάχιστος ερεθισμός!

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι η μισή σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά Laser αποτρίχωσης.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την επίτευξη μόνιμης αποτρίχωσης είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ έως και 40% σε σχέση με τα υπόλοιπα Laser αποτρίχωσης.

Το SOPRANO ICE PLATINUM LIMITED EDITION αποτελεί την πιο εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας, καθώς συνδυάζοντας 3 διαφορετικούς τύπους Laser ταυτόχρονα στην ίδια κεφαλή, αποδίδει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ανά συνεδρία.

Πώς λειτουργεί;

Η αποτρίχωση με Laser, γίνεται με την εστίαση μιας ακτίνας Laser στη ρίζα της κάθε τρίχας.

Η ενέργεια του Laser απορροφάται από τη χρωστική της τρίχας, δηλαδή τη μελανίνη και μεταφέρεται στη ρίζα της τρίχας καταστρέφοντάς την.

Η τριχοφυία σας θα μειωθεί αναλόγως τον αριθμό των θεραπειών που έχετε υποβληθεί και την αποτελεσματικότητα του Laser που χρησιμοποιήθηκε.

Το SOPRANO ICE PLATINUM LIMITED EDITION με το συνδυασμό 3 διαφορετικών Laser που λειτουργούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατά τη διάρκεια κάθε θεραπείας, μπορεί να μεταφέρει αρκετή ενέργεια ώστε να καταστρέψει εκλεκτικά τη ρίζα κάθε τρίχας με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος (σκούρο ή ανοιχτόχρωμο) ή το χρώμα της τρίχας (σκούρα ή ανοιχτόχρωμη) πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς διεισδύει πολύ βαθύτερα απ’τα υπόλοιπα Laser αποτρίχωσης.

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή