Βίντεο Διαφήμισης

Δείτε Περισσότερες

Βίντεο Διαφήμισης

 
Σημεία Εφαρμογής

Το Pixel μπορεί να αποκαταστήσει τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης, να λειάνει λεπτές γραμμές (πχ «πόδι της χήνας», ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος), να βελτιώσει σημαντικά τις ουλές από ακμή ή τραυματισμούς, αλλά και να δώσει στο κουρασμένο πρόσωπο μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη. Το Pixel laser δεν υποκαθιστά το χειρουργείο σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης με βαθιές αύλακες και συνολικά γηρασμένη όψη, όμως μπορεί να ανανεώσει το πρόσωπο παρουσιάζοντας λιγότερες επιπλοκές και αντενδείξεις από ένα χημικό peel. Ειδικά στο πρόβλημα των ουλών ακμής, το συγκεκριμένο Laser, θεωρείται σήμερα η θεραπεία επιλογής, με τις μικρότερες δυνατόν επιπλοκές.

Πώς δουλεύει;

Η PIXELΤΜ στηρίζεται στην αρχή των μικρό-θερμικών ζωνών θεραπείας. Ο παλμός Laser δημιουργεί μικρές επεμβατικές ζώνες αφαιρώντας την επιδερμίδα και την άνω δερμίδα. Με αυτό το τρόπο διεγείρονται φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης που βοηθούν στη δημιουργία νέου και υγιούς ιστού.

Η θεραπεία στοχεύει σε μικρές ζώνες καθώς ο παρακείμενος ιστός παραμένει ανέπαφος και δρα ως απόθεμα για γρήγορη και αποτελεσματική επούλωση και αύξηση κολλαγόνου. Η τελική εικόνα: Νέο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Κάθε συνεδρία δε διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία. Η ένταση της συσκευής είναι απόλυτα ελεγχόμενη και η θεραπεία μπορεί να γίνει πιο βαθιά ή πιο επιφανειακή, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Από την πορεία της θεραπείας ορίζεται και ο αριθμός των συνεδριών (κατά μέσο όρο 2-3 επαναλήψεις) που συνιστάται να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 15-20 ημέρες.

 
Γιατί να επιλέξω INFINI RF: Σε τι διαφέρει από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων παλαιότερης τεχνολογίας

Η τεχνολογία INFINI RF, αποτελεί εξέλιξη των συμβατικών μηχανημάτων ραδιοσυχνοτήτων καθώς δίδει τη δυνατότητα στον ιατρό που το χειρίζεται, της πλήρους παραμετροποίησης του βάθους εκπομπής ενέργειας μέσα στο δέρμα, καθώς και της ενεργειακής ισχύος που επιθυμεί. Αυτό είναι σημαντικό, διότι παλαιότερης τεχνολογίας ή άλλου τύπου συσκευές, δρουν πολύ επιφανειακά και δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου του δέρματος, έχοντας ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα ανά συνεδρία.

Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα

  • Ανάπλαση δέρματος
  • Φωτογήρανση δέρματος
  • Μη χειρουργικό lifting προσώπου
  • Μη χειρουργικό lifting λαιμού
  • Ενεργός ακμή
  • Βαθειές ουλές κυστικής ακμής
  • Ραγάδες δέρματος
  • Σύσφιξη χαλαρού δέρματος μπράτσων
  • Σύσφιξη χαλαρού δέρματος κοιλιάς
  • και πολλές ακόμα ενδείξεις

Δύο επιλογές θεραπείας

Δύο διαφορετικές κεφαλές παρέχουν δύο επίπεδα θεραπειών:

High Intensity Focused RF (MFR)

 

Στοχευμένη 3D θεραπεία που παρέχει μείωση του βάθους των ρυτίδων και των ουλών, καθώς και σύσφιξη του δέρματος. Αποτελέσματα άμεσα ορατά εντός λίγων ημερών που διαρκούν πολλά χρόνια.

Superficial Fractional RF (SFR)

 

Αναπλάθει το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, για φρέσκια, νεανική επιδερμίδα και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Αντιμετωπίζει τις επιφανειακές ουλές κάθε τύπου.

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή