Δείτε Περισσότερες

Βίντεο Συνέντευξης

 

Υπάρχουν χειρουργικές επεμβάσεις που μπορούν με ασφάλεια να συνδυαστούν, χωρίς να αυξάνεται ιδιαίτερα η πιθανότητα των επιπλοκών, με αποτέλεσμα τη συνολική αισθητική ομοιογένεια της υπό ανάπλασης περιοχής του σώματος.

Εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές και σύγχρονοι μέθοδοι αναισθησία επιτρέπουν τον ασφαλή συνδυασμό επεμβάσεων, ώστε οι ασθενείς να υπόκεινται σε μειωμένο χρόνο ανάρρωσης και αποχής από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, με ταυτόχρονα περισσότερο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα τους, καθώς γίνεται συνολική αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 
 

Άλλες φορές, η μεγέθυνση ή ανόρθωση στήθους μπορεί να συνδυαστεί με σύγχρονες και ανώδυνες τεχνικές λιποαναρρόφησης (Body Jet Λιποαναρρόφηση) της κοιλιάς, της μέσης και των μηρών, για την επίτευξη αρμονικών αναλογιών στο σώμα σε ένα μόνο χειρουργείο.

Ένα υπέρβαρο στήθος που συνήθως συνδυάζεται με μια γεμάτη περιφέρεια, εκτός από την αισθητική δυσμορφία που προκαλεί στο σώμα, ιδιαίτερα όταν η ασθενής δεν είναι ιδιαίτερα εύσωμη, δημιουργεί και συνωδά προβλήματα υγείας που δεν αντιμετωπίζονται, παρά μονάχα με την ελάττωση του όγκου του. Με την κατάλληλη μέθοδο σμίκρυνσης και ανόρθωσης του στήθους, σε συνδυασμό με την αφαίρεση του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού από την κοιλιακή χώρα, μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί το σώμα της γυναίκας που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όμως και άνδρες, που παρά τις ατέλειωτες ώρες στα γυμναστήρια και εξαντλητικές δίαιτες, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα υπερτροφικό ανδρικό στήθος (γυναικομαστία) ή τα συνήθη «ψωμάκια», μπορούν να ωφεληθούν τα μέγιστα με την ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση στις παραπάνω ένοχες περιοχές, υπό τοπική αναισθησία απαλλασσόμενοι από το πρόβλημα τους μια για πάντα και ανώδυνα (Body Jet Λιποαναρρόφηση).

Συχνοί συνδυασμοί επεμβάσεων

Συνδυασμοί επεμβάσεων που πρέπει να αποφεύγονται

  • Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση (αυξημένος κίνδυνος εμβολής).
  • Κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με οποιαδήποτε επέμβαση γενικής χειρουργικής που γίνεται παρέμβαση στα κοιλιακά σπλάχνα (χολεκυστεκτομή / gastric bypass κλπ).
  • Κοιλιοπλαστική ή λιποαναρρόφηση ταυτόχρονη με οποιαδήποτε γυναικολογική χειρουργική παρέμβαση.

 

Γιατί... "όπερ έδει δείξαι"

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.

Προβολή